Ciocolată suspectată de salmonella, în hipermarketuri

2597
Ciocolată suspectată de salmonella, în hipermarketuri - uncopilromanmurititaliadupaceman-1399025692.jpg

Articole recomandate

Un lot de tablete de ciocolată cu nucă de cocos a fost retras de lanțul de magazine Lidl, după ce, în urma unei analize de autocontrol făcute de magazin, una din probele prelevate din acest lot a ieșit pozitivă pentru salmonella, fără a exista însă reclamații de la cumpărători.

Mai multe afișe de informare a clienților au fost lipite în zona casele de marcat ale unor magazine Lidl din Cluj-Napoca în care aceștia sunt anunțați că pot returna tableta cu fulgi de cocos asupra căreia există suspiciuni de infestare cu salmonella "chiar fără a face dovada bonului de casă", primind contravaloarea produsului.

"Lidl a decis să retragă în mod preventiv produsul. Până în momentul de față nu s-au înregistrat reclamații referitoare la acest produs. Niciun alt produs comercializat de Lidl nu este afectat de această rechemare", se arată în informare.

Suspiciunea de contaminare cu salmonella a produsului a apărut după ce, în cadrul analizelor de autocontrol efectuate de magazin, au fost analizate două probe, la un laborator din Germania, dintre care una a ieșit pozitivă pentru această bacterie. Drept urmare, Lidl a retras toate produsele din acel lot și a făcut și rechemarea în rândul populației.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4456 secunde