CNAS: Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate (PIAS) funcționează din nou

327
CNAS: Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate (PIAS) funcționează din nou - jmhhc2g9ztnjyjc4ytc0yjy0n2iwyzdm-1690302943.jpg
Casa Naţională de Asigurări de Sănătate (CNAS) anunţă, marţi, că Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate (PIAS) a fost stabilizată, după o perioadă de fluctuaţii, şi funcţionează în parametri normali, potrivit News.ro.


„Începând de astăzi, funcţionarea Platformei Informatice a Asigurărilor de Sănătate (PIAS) a fost stabilizată, după o perioadă de fluctuaţii. Pentru zilele de la finalul lunii trecute în care PIAS a fost indisponibilă pentru transmiterea şi validarea serviciilor medicale acordate de furnizorii în relaţii contractuale cu casele de asigurări de sănătate, a fost emis un Ordin al preşedintelui CNAS (nr. 602/2023) care prevede derogări de la regulile generale de transmitere şi validare a datelor respective”, a transmis, marţi, CNAS, într-un comunicat de presă. Sursa citată a precizat că, în scurt timp, va fi emis un ordin similar şi pentru intervalul 1 – 25 iulie, în care unele componente ale PIAS au continuat să nu funcţioneze în parametri normali.


„Actele normative menţionate se publică pe site-ul instituţiei, www.cnas.ro, în secţiunea «Informaţii publice», sub-secţiunea «Legislaţie/legislaţie naţională», sau pot fi accesate urmând link-ul: https://cnas.ro/legislatie-nationala/”, a mai precizat instituţia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.7287 secunde