COD GALBEN de NINSORI şi VISCOL, la Constanţa

1608

Articole de la același autor

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, în urmă cu puţin timp, o avertizare de vreme severă pentru tot judeţul Constanţa.
Începând de astăzi, de la ora 18.00, şi până joi dimineaţă, 28 ianuarie, în jurul orei 19, în Muntenia, Dobrogea și local în Moldova și la munte temporar va ninge, în general moderat cantitativ. În regiunile estice și sud-estice vântul se va intensifica treptat și local vor fi rafale în general de 50...60 km/h. În Carpații Meridionali și de Curbură rafalele vor atinge în general 55... 65 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m se vor depăși 75...85 km/h, ninsoarea va fi viscolită și zăpada spulberată.
De asemenea, pentru jumătatea de sud-est a ţării, Dobrogea, estul Munteniei şi sud-estul Moldovei, a fost emis cod galben de ninsori însemnate cantitativ şi viscolite, începând din această seară, de la ora 23.00, şi până mâine seară, la ora 23.00. Local în jumătatea de sud-est a țării vor fi intervale cu ninsori însemnate cantitativ și se va depune strat de zăpadă neuniform și consistent. În Dobrogea, estul Munteniei și sud-estul Moldovei vântul va avea rafale în general de 55...70 km/h, viscolind ninsoarea și determinând scăderea semnificativă a vizibilității.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Octombrie 2020
Stire din Social : COD GALBEN de ceaţă, la Constanţa
Pagina a fost generata in 0.652 secunde