Comandament pentru Situații de Urgență, la RAJA

116
Comandament pentru Situații de Urgență, la RAJA - comandamentraja-1602008664.jpg

Articole de la același autor

În urma avertizării emise de Administrația Națională de Meteorologie, cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată, RAJA S.A. a activat Comandamentul pentru Situaţii de Urgenţă, în perioada 6 octombrie, ora 14.00, - 7 octombrie, ora 20.00.

„Pentru a se interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate, în cadrul Comandamentului au fost constituite mai multe echipe de intervenţie, dotate cu utilajele necesare (wome, vidanje și pompe de mare putere), care vor asigura permanenţa în toată această perioadă la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare”, precizează reprezentanţii RAJA.

Potrivit acestora, angajații societății vor depune toate eforturile pentru menținerea serviciilor de alimentare cu apă şi de canalizare la parametrii optimi. „Singurele probleme care pot apărea în funcţionarea sistemelor de distribuţie apă și canalizare, care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (căderi de tensiune sau cabluri şi fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiţii, rugăm toţi abonaţii să dea dovadă de înţelegere, pentru că RAJA S.A. va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice. Totodată, facem un apel către toţi consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă şi canalizare, pentru remedierea acestor situaţii într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societăţii, la numărul de telefon 0241/924”, mai transmit reprezentanţii RAJA.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5685 secunde