Marcel Ciolacu: “Stabilim un set de criterii pentru alcătuirea listelor la parlamentare”

149
Marcel Ciolacu: “Stabilim un set de criterii pentru alcătuirea listelor la parlamentare” - psdlisteparlamentare-1602008438.jpg

Articole de la același autor

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că în următoarea şedinţă a Consiliului Politic Naţional al partidului se va discuta un set de criterii privind alcătuirea listelor pentru alegerile parlamentare.

„Avem mai multe criterii. A venit domnul profesor Dîncu cu ele, au fost doar enumerate - aptitudini de comunicare, intelectuale, relaţionare, apariţii în presă, integritate, leadership. Toate aceste lucruri se vor discuta şi în următorul Consiliu Politic Naţional, când vom avea propunerile concrete de la organizaţii. A fost o discuţie şi în această privinţă (a traseismului - n.r.), să încercăm să nu avem traseişti pe listele noastre, fiindcă trebuie să învăţăm din greşeli şi am văzut ceea ce s-a întâmplat”, a afirmat, la Digi24, Marcel Ciolacu.

Întrebat dacă vor avea prioritate pe liste actualii parlamentari, Ciolacu a spus: „Deciziile acestea le vor lua preşedinţii de organizaţii, în funcţie de persoane. Am stabilit nişte principii. Este pentru prima oară când se stabilesc aceste principii înainte de a se face listele”.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.277 secunde