Eugen Tomac, bilanţ pozitiv după alegerile locale. Ce ţintă a stabilit pentru parlamentare

185
Eugen Tomac, bilanţ pozitiv după alegerile locale. Ce ţintă a stabilit pentru parlamentare - eugentomac2-1601827791.jpg

Articole de la același autor

Partidul Mişcarea Populară este a treia forţă politică după numărul de aleşi locali, a anunţat, duminică, preşedintele PMP, Eugen Tomac.

„Acum, când avem rezultatele finale, putem face bilanţul alegerilor. A fost o campanie foarte dificilă, desfăşurându-se în vremea pandemiei, iar faptul că alegerile s-au desfăşurat într-un singur tur a generat o polarizare fără precedent în rândul electoratului. Sunt aspecte care au influenţat enorm rezultatul final. Pe lângă toate acestea, în politica românească s-a instituit un nou fenomen periculos, fuga de dezbatere, ceea ce este grav. Cetăţenii trebuie să aibă şansa de a-i urmări pe candidaţi răspunzând întrebărilor de tot felul, chiar şi celor care îi pun în dificultate. Alegerile nu sunt asemenea unui curs facultativ, ci un examen care trebuie tratat cu seriozitate. Oamenii investesc încredere în cei care au obligaţia de a fi permanent la dispoziţia întregii comunităţi, iar proba orală în faţa cetăţenilor trebuie să redevină obligatorie”, a scris Tomac pe Facebook.

El a adăugat că pentru PMP a fost un test important.

„Îi felicit pe toţi colegii care au reuşit să obţină mandate de primari, consilieri judeţeni şi consilieri municipali. De asemenea, îi felicit pe colegii care au obţinut mandate de consilieri în oraşe şi comune, mulţi dintre dumneavoastră veţi ajunge viceprimari! Faptul că după PNL şi PSD, PMP a avut cei mai mulţi candidaţi, intrând în competiţie în 2.436 de localităţi, a contat enorm la obţinerea procentului de 6+”, a apreciat Eugen Tomac.

Liderul PMP a mai menţionat că PMP este al treilea partid ca număr de aleşi locali.

„Avem, după PSD şi PNL, cei mai mulţi primari şi consilieri în întreaga ţară. Este meritul echipei noastre, acolo unde s-a muncit am reuşit să facem performanţă. În unele judeţe însă rezultatele ne obligă să schimbăm modul de lucru şi echipa din fruntea organizaţiilor pentru a corecta din mers ce nu a funcţionat şi pentru a reuşi la următorul scrutin un scor de 10+. În plan local, vom face alianţe de dreapta pentru a scoate din stagnare administraţia publică locală şi pentru a da o nouă perspectivă României. Ţinta pentru parlamentare este 10+!”, a mai scris Tomac. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9007 secunde