Cod galben de viscol, la Constanța. Au început să apară avariile la liniile de electricitate. O localitate a rămas fără apă!

224
Cod galben de viscol, la Constanța. Au început să apară avariile la liniile de electricitate. O localitate a rămas fără apă! - apa1467128512-1484658892.jpg

Articole de la același autor

Cod galben de viscol, la Constanța. Au început să apară avariile la liniile de electricitate. O localitate a rămas fără apă!

În urmă cu puțin timp, din cauza vântului, la nivelul liniilor de alimentare cu tensiune din zona Darabani s-a înregistrat o avarie, ce a dus la sistarea furnizării energiei către stația de pompare din localitate. În această situație, nu se poate asigura furnizarea apei potabile către abonații din Darabani.


"Asigurăm toți consumatorii afectați de lipsa apei din cauza disfuncționalităților de la nivelul sistemelor de alimentare cu energie, că lucrătorii RAJA vor relua imediat alimentarea cu apă la parametrii normali, după ce echipele Enel vor remedia avariile și vor realimenta cu energie stațiile de pompare", explică reprezentanții RAJA.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 10 Ianuarie 2017
Stire din Social : COD GALBEN DE GER în toată țara
Pagina a fost generata in 1.4944 secunde