CONSTĂNȚENI, NU SCĂPĂM DE VREMEA REA! O nouă ALERTĂ METEO a intrat în vigoare

6316
CONSTĂNȚENI, NU SCĂPĂM DE VREMEA REA! O nouă ALERTĂ METEO a intrat în vigoare - iarnazapadatraficingreunat614836-1484652560.jpg

Articole de la același autor

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat, în urmă cu câteva minute, că prelungește codul galben de intensificări ale vântului și temporar viscol, în județul Constanța.


Potrivit meteorologilor, până dimineață, la ora 10, în județele Caraș Severin, Călărași și Constanța, rafalele de vânt vor atinge 55 – 65 de km pe oră și, izolat, 70 de km pe oră, temporar viscolind și spulberând zăpada.


De asemenea, în sudul Olteniei și în sud-vestul Munteniei va ninge și se va depune strat nou de zăpadă.


De asemenea, după expirarea codului galben, până mâine seară, la ora 20, rămâne avertizarea de intensificări ale vântului și zăpadă spulberată. 


Astfel, în județele Buzău, Brăila, Ialomița, Ilfov, Giurgiu, Teleorman, Olt, Tulcea și sudul județelor Vrancea, Prahova și Dâmbovița, vântul va avea intensificări cu viteze de 40 – 50 de km pe oră și, temporar, de 55 – 60 de km pe oră, spulberând zăpada depusă anterior. În sudul și sud-estul țării se vor semnala ninsori în general slabe cantitativ.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4139 secunde