Cod portocaliu de ninsori la Constanța. A fost convocat Comandamentul de iarnă

244
Cod portocaliu de ninsori la Constanța. A fost convocat Comandamentul de iarnă - vremecraciun13821162221419280493-1452865609.jpg

Articole de la același autor

În urma avertizării meteorologice de cod portocaliu de ninsori abundente și viscol la Constanța, în urmă cu puțin timp, la Primăria Constanța, a fost întrunit Comandamentul de iarnă.


Astfel, s-a hotărât ca utilajele de deszăpezire să fie pregătite pentru intervenție începând din după-amiaza zilei de sâmbătă, iar stocurile de materialul antiderapant și motorină să fie pregătite. La adăpostul pentru oamenii străzii, situat pe strada Soveja, sunt amenajate 20 de paturi, pături și ceai cald pentru persoanele consultate și trimise de Spitalul Județean Constanța. 


Următorul comandament a fost convocat pentru sâmbătă dimineață, la ora 10, când se va optimiza planul de intervenție prin întocmirea unor hărți care să conțină și amplasarea utilajelor de deszăpezire, locațiile și modul de acționare pe intervale orare.

"Solicităm conducătorilor auto să nu parcheze în locuri care ar îngreuna desfășurarea utilajelor de deszăpezire, să limiteze pe cât posibil și deplasările pe drumurile publice cu autoturismele proprii, întrucât vântul va sufla în rafală, cu viteze mari, să evite parcarea în apropierea arborilor care prezintă pericol de prăbușire. Reamintim că Dispeceratul de Situații de Urgență al Primăriei Municipiului Constanța este disponibil non-stop la numărul de telefon 0241/550.055", explică purtătorul de cuvânt al Primăriei Constanța, Liviu Tramudana.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3142 secunde