VINE URGIA! ANM AVERTIZEAZĂ: NINSORI ABUNDENTE LA CONSTANȚA

16353
4
VINE URGIA! ANM AVERTIZEAZĂ: NINSORI ABUNDENTE LA CONSTANȚA - iarnazapadamasinicirculatievisco-1452765291.jpg

Articole de la același autor

Începând din noaptea de sâmbătă spre duminică, vremea se va înrăutăți în sudul și sud-estul țării. Sunt așteptate ninsori abundente, iar vântul se va intensifica puternic.


Administrația Națională de Meteorologie a emis, în urmă cu câteva minute, o informare meteo de intensificări ale vântului, lapoviță și ninsori în toată țara. Aceasta este valabilă pentru acest sfârșit de săptămână. 


Astfel, pe parcursul zilei de vineri, 15 ianuarie, în jumătatea de vest a țării vor fi precipitații pe arii extinse, în general moderate cantitativ, urmând a se cumula local 15 - 20 de litri pe metru pătrat. În zonele montane și submontane va ninge și se va depune strat de zăpadă, mai consistent îndeosebi în Munții Banatului. În Maramureș și în Transilvania vor predomina ninsorile, iar în Crișana, Banat și Oltenia se vor semnala precipitații sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare.


Vântul va avea intensificări la munte, cu viteze ce vor depăși, pe crestele înalte, 70 - 80 km pe oră h la rafală, viscolind sau spulberând zăpada, dar și în sud-vestul teritoriului la începutul zilei și local și temporar în regiunile estice și sud-estice, cu rafale de 50 - 60 km pe oră.


În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor, Administrația Națională de Meteorologie va emite noi mesaje.




Comentează știrea

1. Comentariu marcat ca fiind necorespunzător

Acest comentariu contravine regulilor și condițiilor de utilizare a site-ului CugetLiber.ro. Conținutul lui poate fi inadecvat sau chiar ofensator pentru vizitatori. Daca ai luat la cunoștință avertismentul și dorești să citești acest comentariu pe propria răspundere click aici.

Polaris
14 ianuarie 2016
iarna in C-ta

uraaaaaaaaaaaaaaa!Vin ninsorile si o sa acopere gunoaiele Constantei.

Urgisitorul urgisit
15 ianuarie 2016
Urgia de la Cuget liber

URGÍE, urgii, s. f. (Pop.) 1. Nenorocire mare; năpastă. ◊ Loc. adj. De urgie = aducător de nenorocire. ♦ Dezlănțuire violentă de forțe ale naturii; prăpăd. 2. Comportare, faptă, manifestare de om dușmănos, furios etc.; ură, furie. – Lat. orgia.

Stefana
20 iulie 2016
Oferta speciala

Oferta urgenta ! Selectam acum persoane foarte serioase pentru colaborare cu companie internationala.Castiguri motivate !S-au acordatpeste 4600 de dolari in primele doua luni !Oferta foarte serioasa !Cereti informatii la adresa de e-mail [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3616 secunde