COD PORTOCALIU de NINSORI VISCOLITE, ZĂPADĂ şi VIZIBILITATE REDUSĂ, în judeţul Constanţa

322
COD PORTOCALIU de NINSORI VISCOLITE, ZĂPADĂ şi VIZIBILITATE REDUSĂ, în judeţul Constanţa - codportocaliu-1646036237.jpg

Articole de la același autor

Administraţia Naţională de Meteorologie a emis, luni dimineaţă, 28 februarie, o nouă avertizare de vreme rea, pentru judeţele Constanţa şi Tulcea.

Începând de astăzi, din jurul orei 19, şi până marţi dimineaţă, 1 martie, în jurul orei 10, este cod portocaliu de ninsori viscolite, strat de zăpadă consistent şi vizibilitate redusă.

Potrivit meteorologilor, în judeţele Constanţa şi Tulcea, va ninge însemnat cantitativ (20 – 30 litri pe metru pătrat) şi se va depune strat de zăpadă pe alocuri consistent. Vântul va avea intensificări susţinute, cu viteze de 60 – 70 km pe oră, ninsoarea va fi viscolită, iar vizibilitatea va scădea semnificativ. Pe litoral şi în deltă, rafalele vor atinge 80 – 90 km pe oră şi vor fi precipitaţii mixte.

De asemenea, pentru zilele următoare, începând de marţi, 1 martie, până 3 martie, în jurul orei 10, a fost emisă o informare de ninsori şi intensificări ale vântului în întreaga ţară. În intervalul menționat în estul, sudul și centrul țării, precum și în zona Carpaților Orientali și Meridionali temporar va ninge, iar local se va depune strat de zăpadă.

Vântul va avea intensificări în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei, precum și în zona montană înaltă, cu viteze în general de 45...50 km/h, viscolind ninsoarea.

Meteorologii mai spun că, până la mijlocul săptămânii, vremea va fi rece pentru începutul lunii martie în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în est și sud-est unde și vântul va amplifica senzația de rece.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5527 secunde