CODUL GALBEN DE PLOAIE ȘI FURTUNĂ, PRELUNGIT PENTRU CONSTANȚA

1274
CODUL GALBEN DE PLOAIE ȘI FURTUNĂ, PRELUNGIT PENTRU CONSTANȚA - img0201-1337929658.jpg

Articole recomandate

Administrația Națională de Meteorologie a emis vineri o nouă atenționare cod galben de ploi, valabilă de vineri de la ora 12:00 până sâmbătă la ora 09:00 în 11 județe din țară.

CODUL GALBEN de ploi a fost prelungit în această dimineață pentru Constanța. Astăzi, între orele 6 și 12 în sud-estul extrem al tarii va continua sa ploua si se vor cumula izolat peste 25 l/mp.

De asemenea, de la ora 12 și până sâmbătă la ora 9.00 în cea mai mare parte a Olteniei, in sudul Banatului si in sud-vestul Transilvaniei instabilitatea atmosferica va fi accentuata si se va manifesta prin averse, descarcari electrice si intensificari ale vantului. Vor fi conditii de grindina, iar cantitatile de apa vor depasi local 25 l/mp si pe arii restranse 40...50 l/mp.
Sâmbătă în vestul și sud-vestul țării gradul de instabilitate al atmosferei se va menține ridicat și se va manifesta prin averse pe arii extinse însoțite de descărcări electrice si rafale ale vântului. În celelalte regiuni se mai arată câte puțin și soarele, iar aversele iși vor face apariția mai ales după-amiază. Cantitățile de apă pot fi însemnate și sunt condiții de grindină. Va fi tot vreme răcoroasa cu maxime termice de la 16 și 24 de grade. În Capitală ploaia face o pauză sâmbătă, dar nu este cu totul exclusă în orele după-amiezii. Cerul va fi temporar noros, vântul slab pana la moderat, iar temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 22 de grade.

 

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4462 secunde