Vreme capricioasă, cu ploi și frig, săptămâna aceasta, la Constanța

783
1
Vreme capricioasă, cu ploi și frig, săptămâna aceasta, la Constanța - ploaie-1337548570.jpg
După un week-end cu ploi toren-țiale și inundații, vremea continuă să fie capricioasă, pe litoral. Începutul de săptămână se anunță tot cu averse, iar spre sfârșit va ieși soarele, dar destul de timid. Sunt așteptate în continuare ploi însoțite de descărcări electrice, iar temperatu-rile se vor menține destul de reduse.
Astăzi, cerul va fi mai mult noros, cu posibile averse de ploaie. Vântul va bate moderat, iar maximele termice vor atinge 24 de grade Celsius. Precipitații reduse sunt preconizate și pe timpul nopții, când se vor înregistra minime de 15 grade Celsius. Marți, 22 mai, va apărea, temporar, soarele. Nu va mai ploua, dar va fi ceva mai frig, cu o maximă de doar 23 de grade Celsius. Pentru miercuri, meteorolo-gii anunță cer înnorat și descărcări electrice. Valorile termice se vor înca-dra între 13 și 22 de grade Celsius. Joi, 24 mai, va ploua, atât pe timpul zilei, cât și noaptea, însă se mai adaugă două grade în termometre.
De vineri, precipitațiile se opresc, dar cerul va rămâne parțial acoperit de nori. Ploile vor reveni săptămâna următoare.


Comentează știrea

john
21 mai 2012
gigi chiru

vota-ti gigi chiru!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4514 secunde