Comandament pentru Situații de Urgență la RAJA. Sunt așteptate ploi torențiale și grindină

Luni, 03 Iunie 2019
269
În urma atenționărilor meteorologice de instabilitate atmosferică temporar accentuată, ce se va manifesta prin averse, ce vor avea și caracter torențial, cantitățile de apă putând depăși 15 - 25 litri pe metru pătrat, iar pe arii restrânse 35 - 50 de litri pe metru pătrat, în intervale scurte de timp sau prin acumulare, descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelii și căderi de grindină, la nivelul RAJA S.A. s-a decis activarea Comandamentului pentru Situații de Urgență, până diseară, la ora 18. 
"În cadrul Comandamentului au fost constituite zeci de echipe de intervenție la nivelul localităților deservite, din întreaga arie de operare, dotate cu utilajele necesare, ce vor asigura permanența în toată această perioadă, pentru a interveni cu promptitudine în rezolvarea problemelor ce pot apărea în funcționarea sistemelor operate. Asigurăm toți abonații societății că echipele noastre de intervenție vor depune toate eforturile pentru asigurarea serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare la parametrii optimi. Singurele probleme care pot apărea în funcționarea sistemelor de distribuție apă și de canalizare, și care nu țin de operativitatea echipelor noastre, sunt cele legate de lipsa energiei electrice (cabluri și fire de înaltă tensiune smulse de vânt). În aceste condiții, rugăm toți abonații să dea dovadă de înțelegere, pentru că RAJA va face tot ce este necesar pentru reluarea alimentării cu apă imediat ce vor fi rezolvate problemele apărute în furnizarea energiei electrice", precizează reprezentanții RAJA.


Aceștia fac un apel către toți consumatorii care înregistrează probleme la sistemul de alimentare cu apă potabilă și canalizare, pentru remedierea acestor situații într-un timp cât mai scurt, să sesizeze toate avariile apărute la dispeceratul societății, la numărul de telefon 0241/924.


Pagina a fost generata in 0.4606 secunde