Activități sportive pe plajă

"Combatem discriminarea prin sport!"

135

Articole de la același autor

Timp de patru week-end-uri, Grupul Informal de tineri "Future Vision" va fi prezent pe plaja de la Cleopatra pentru a combate orice formă de discriminare prin sport. Scopul principal al acestor activități este acela de a demonstra societății că indiferent de condiția socială sau fizică toate persoanele sunt egale. Primele exerciții vor începe sâmbătă, 6 iulie, de la ora 9,00. 

Activitățile sportive pe plajă, din luna iulie, reprezintă inițiativa Grupului informal de tineri Future Vision, format din voluntari ai fundației "World Vision" România și sunt organizate în cadrul proiectului "0 Discriminare, 100% Participare!", finanțat de Programul Tineret în Acțiune. Proiectul este implementat în perioada 1 februarie - 30 iulie 2013 și este o inițiativă a tinerilor constănțeni având ca obiectiv conștientizarea efectelor negative ale discriminării la nivel personal și social. 

"Aceste activități sportive au rolul de a promova comportamentul non-discriminator în rândul constănțenilor și nu numai. Vor avea loc ședințe de exerciții destinate tuturor persoanelor interesate, după cum urmează: sâmbăta, dimineața, de la ora 9,00 și până la ora 11,00 și seara, între orele 19,00 și 20,30, și duminica, la aceleași ore", explică purtătorul de cuvânt al "World Vision", Isabela Iorga Ștefan.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4047 secunde