Concluzie NEAȘTEPTATĂ, în cazul bebelușului care a murit în timpul botezului! Ce spun medicii legiști, după necropsie

2281
Concluzie NEAȘTEPTATĂ, în cazul bebelușului care a murit în timpul botezului! Ce spun medicii legiști, după necropsie - eczemaatipica-1505805048.jpg

Articole recomandate

Medicii de la Institutul de Medicină Legală din Iași au efectuat necropsia bebelușului, care a decedat în condiții suspecte, după ce a fost botezat. Rezultatele sunt neașteptate. 


Potrivit INML Iași, rezultatele necropsiei nu pot determina cu exactitate motivul pentru care bebelușul a decedat.

Legiștii au precizat că vor efectua un examen microscopic, dar rezultatele sale vor fi făcute publice de-abia peste aproximativ două luni.

"Medicul legist nu a văzut nimic la analiza macroscopică. Până la acest moment, nu se poate preciza cu exactitate cauza decesului", a precizat dr. Diana Bulgaru, directorul IML Iași, potrivit Antena3.ro.

Conform rudelor copilul a început să plângă încă înainte de a intra în Biserică și, deși a fost hrănit, ar fi continuat să plângă și în timpul oficierii ceremonialului religios. În timp ce îl îmbrăcau, rudele au observat că acesta nu mai respiră. "Au fost demarate cercetări pentru a se stabili cauzele decesului. În prezent, se face necropsia", a declarat Anca Vâjiac, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Iași, conform AGERPRES.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.2315 secunde