Concursul „Apa este viață!” se apropie de final. Care sunt premiile

46909
Concursul „Apa este viață!” se apropie de final. Care sunt premiile - xconcursraja-1677401637.jpg

Articole de la același autor

Concursul „Apa este viață”, organizat de RAJA S.A. se apropie de final. Copiii se mai pot înscrie în competiţie doar două zile. Menţionăm că ei pot fi câștigătorii unei biciclete (premiul I), trotinete electrice (premiul II), hoverboard (premiul III) și vouchere de la Librăria Cărturești (mențiuni).

Reamintim că acest concurs se desfășoară pe pagina de Facebook RAJA S.A. și pe pagina de web - www.rajac.ro. Trimiteţi lucrarea celor mic în format JPEG sau PDF, pe adresa de e-mail: [email protected], până marți, 28 februarie 2023, ora 23.00. Condițiile explicite sunt prevăzute în regulamentul competiției, pe site-ul www.rajac.ro.

Toate lucrările înregistrate în concurs vor fi publicate, începând cu data de 4 martie, în cadrul unei expoziții virtuale, pe pagina de Facebook RAJA S.A., în două albume, câte unul pentru fiecare categorie de vârstă (7-11 ani, respectiv 12-16 ani), pentru a fi votate de public. Nu uitaţi! Vor fi declarați câștigători participanții ale căror lucrări au acumulat cele mai multe aprecieri pe pagina de Facebook RAJA, accesând butoanele „like” sau „love”.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5745 secunde