Înscrierile la Concursul de Pictură şi Desen „Apa este viaţă” continuă

46460
Înscrierile la Concursul de Pictură şi Desen „Apa este viaţă” continuă - concurspicturarajajpg2-1676378153.jpg

Articole de la același autor

Copiii cu vârsta cuprinsă între 7 și 16 ani mai au la dispoziţie încă două săptămâni pentru a se înscrie la Concursul de Pictură şi Desen „Apa este viaţă”, organizat de RAJA S.A. Data de 28 februarie, ora 23.00, este termenul limită până când elevii pot să transmite, prin intermediul lucrărilor lor ce viziune au asupra viitorului apei şi modul în care își asumă responsabilitatea față de această resursă vitală.

„Dacă ești elev al unei instituții de învățământ din județul Constanța, te așteptăm să răspunzi provocării «Fii schimbarea pe care vrei să o vezi în lume – Fiecare picătură contează». Arată că îți pasă! Acțiunile tale, oricât de mici, pot ajuta la rezolvarea crizei apei. Motivează-i pe cei din jurul tău să acționeze la rândul lor! Îndrăznește să îți expui ideile care pot aduce schimbarea, folosind oricare dintre tehnicile de pictură sau desen, alb-negru sau color. Creațiile care vor primi cele mai multe aprecieri din partea publicului vor fi declarate câștigătoare. Trebuie doar să dai frâu liber imaginației și să lași emoțiile să curgă!”, este îndemnul reprezentanţilor companiei de apă.

Câştigătorii vor putea intra în posesia unuia dintre cele 14 premii puse în joc: trotinete electrice, biciclete, hoverboard-uri și vouchere la librăria Cărturești. Precizăm că înscrierea în concurs se face prin trimiterea unei singure lucrări pentru fiecare participant, în format JPEG sau PDF, pe adresa de e-mail: [email protected]. Aceasta va fi însoțită de Declarația de consimțământ parental și de celelalte informații prevăzute în Regulamentul concursului.

Condițiile explicite sunt prevăzute în Regulamentul concursului publicat pe pagina de Facebook RAJA sau pe site-ul www.rajac.ro. Toate lucrările înregistrate în concurs vor fi publicate, începând cu data de 4 martie 2023, în cadrul unei expoziții virtuale, pe pagina de Facebook RAJA S.A., în două albume, câte unul pentru fiecare categorie de vârstă (7-11 ani, respectiv 12-16 ani), pentru a fi votate de public.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3896 secunde