Cupa României la handbal masculin, turul întâi

CS Medgidia porneşte cu şansa a doua în duelul cu HC Buzău

213
CS Medgidia porneşte cu şansa a doua în duelul cu HC Buzău - 1-1676378352.jpg

Articole de la același autor

Echipa masculină de handbal CS Medgidia (antrenori Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga) va susţine, miercuri, 15 februarie, de la ora 18.00, la Sala Sporturilor „Iftimie Ilisei” din municipiul de pe malul Canalului, partida cu HC Buzău, contând pentru primul tur al Cupei României.

Ţinând cont de faptul că HC Buzău evoluează în Liga Naţională, oaspeţii pornesc cu prima şansă, însă „panterele” speră ca tribunele să fie pline la ora de start a jocului şi, cine ştie, minuni s-au mai văzut!

„Aşteptăm publicul să ne fie aproape şi să ne susţină şi în această competiţie, aşa cum o fac la fiecare meci din campionat!”, a transmis antrenorul Adrian Georgescu.

XXX

CS Medgidia suferă mult în play-off-ul de promovare, fază a campionatului în care a suferit cea de-a doua înfrângere consecutivă. După 34-39 cu CSM Reşiţa, în deplasare, formaţia constănţeană a pierdut, cu scorul de 35-40 (17-19), şi meciul cu CS Universitatea Cluj, disputat pe teren propriu, în etapa a doua.

Ardelenii, care sunt principali favoriţi la promovare, au dominat întâlnirea, Medgidia alterând momentele bune cu unele mai puţin inspirate. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7695 secunde