Liga Naţională de handbal masculin, etapa a 17-a

CSM Constanţa are nevoie de victorie cu Minaur pentru a-şi apropia titlul de vicecampioană

556
CSM Constanţa are nevoie de victorie cu Minaur pentru a-şi apropia titlul de vicecampioană - 1-1676040040.jpg

Articole de la același autor

Teribilă încleştare de forţe, în week-end, pe litoral, unde principalele candidate la titlul de vicecampioană a României la handbal masculin - CSM Constanţa şi CS Minaur Baia Mare - se vor afla faţă în faţă, în etapa a 17-a a Ligii Naţionale.

Duminică, 12 februarie, de la ora 17.30 (în direct la Pro Arena), la Sala Sporturilor, handbaliştii de la CSM Constanța au un duel „de foc” cu CS Minaur Baia Mare. Este un meci între echipele clasate pe locul doi (Constanţa), respectiv locul 3 (Baia Mare), iar rezultatul înscris la final pe tabela de marcaj care poate fi decisiv în economia primelor locuri ale Ligii Naţionale.

După o victorie în primul meci oficial al anului, 33-30 cu „lanterna” CSM Oradea, în deplasare, jucătorii antrenaţi de George Buricea şi Ionuţ Puşcaşu trec la lucruri serioase. Ei vor avea de promovat două examene cu grad sporit de dificultate: cel din week-end, cu Minaur, urmat de cel cu CSM Bucureşti, în deplasare.

„Sunt cele mai importante meciuri din acest retur de campionat, dar nu neapărat decisive, pentru că mai e mult până departe, dar, dacă vom câştiga, vom lua un avans care poate fi hotărâtor în ceea ce priveşte titlul de vicecampioană. Avem nevoie de toţi jucătorii, nu sunt probleme deosebite de lot.

Realişti fiind, nu o mai putem prinde din urmă pe Dinamo, aşa că obiectivul este locul doi, ceea ce ar fi cea mai bună performanţă din ultima perioadă.

Echipa este pregătită, iar jucătorii vor da totul pe teren pentru a ne îndeplini obiectivul”, a declarat antrenorul George Buricea.

Tehnicianul CSM-ului, care nu va putea loc nici de această dată pe bancă, fiind încă suspendat după incidentele de la partida de la Focşani, speră ca suporterii să vină în număr cât mai mare la meci.

„O sală arhiplină, care să susţină echipa din primul până în ultimul minut, ar putea înclina balanţa în favoarea noastră”, a transmis antrenorul CSM Constanţa.

XXX

Iată şi programul celorlalte partide de sâmbătă, 11 februarie: SCM Politehnica Timişoara - CSU din Suceava, HC Buzău - CSM Focşani, AHC Potaissa Turda - CSA Steaua Bucureşti, CSM Bacău - CSM Oradea.

În clasament, cu 48 de puncte, lideră autoritară este CS Dinamo Bucureşti, campioana fiind urmată, în ordine, de CSM Constanţa (38 p), CS Minaur Baia Mare (36 p), CSM Bucureşti (33 p) şi CSA Steaua Bucureşti (31 p). 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4161 secunde