SOLD OUT! La spectacolul „Jocuri în curtea din spate”, de la Sala Studio, din această seară, nu mai sunt bilete

308
SOLD OUT! La spectacolul „Jocuri în curtea din spate”, de la Sala Studio, din această seară, nu mai sunt bilete - xsalastudio-1676038904.jpg
Programat în dublă reprezentație, spectacolul „Jocuri în curtea din spate”, de Edna Mazya, în regia Dianei Mititelu, se joacă sâmbătă, 11 februarie, și duminică, 12 februarie, de la ora 19:00, la Sala Studio a Teatrului de Stat din Constanța.

Pentru reprezentația din această seară, biletele s-au epuizat! Mai sunt câteva pentru spectacolul de mâine seară.

„Spectacolul de debut al tinerei regizoare Diana Mititelu, montat la Teatrul de Stat din Constanța, «Jocuri în curtea din spate» poartă impregnat un univers foarte special. Din povestea israeliană care a șocat un popor întreg, Diana Mititelu alege să pună în lumină relațiile dintre adolescenți și motivațiile pentru care, sub pretextul unui joc erotic-agresiv, își distrug propriile destine”, titrează presa de specialitate (Elena Coman / Amfiteatru).

Diana Mititelu a primit, pentru regia acestui spectacol, premiul UNITER pentru debut.

Atenție, spectacolul nu este recomandat adolescenților sub 14 ani, dar este cu siguranță recomandat adolescenților și tinerilor peste această vârstă, pentru că tratează teme sensibile, care îi interesează și care, într-un fel sau altul, fac parte din viețile lor. Un spectacol dur, incomod, dar unul pe care ar trebui să-l vadă orice adolescent, orice părinte de adolescent și orice profesor, diriginte, educator. Prețul biletului este 50 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3291 secunde