Divizia A la handbal feminin, etapa a 15-a

Prima remiză din actuala stagiune pentru CSU Neptun

183
Prima remiză din actuala stagiune pentru CSU Neptun - 1-1675672558.jpg

Articole de la același autor

Disputată la Sala Apollo din capitală, în cadrul etapei a 15-a a Diviziei A, Seria A, spectaculoasa partidă dintre echipele feminine de handbal CSM Bucureşti II şi CSU Neptun Constanţa s-a încheiat la egalitate, scor 35-35.

Formaţia de pe litoral, antrenată de Lăcrămioara Ilie şi Enis Murtaza, a făcut o primă repriză foarte bună, intrând la pauză cu avantaj consistent de patru goluri, 21-17, însă, în partea a doua a jocului, gazdele au recuperat handicapul, atacul constănţean nu a mai fost la fel de eficient, astfel, la final, că tabela a consemnat remiza, prima a Neptunului din actuala stagiune.

Iată şi rezultatele înregistrate în celelalte partide ale rundei: CS Rapid Bucureşti II - CSU Ştiinţa Bucureşti 25-39, ACS Unirea Dobroeşti - CSM Unirea Slobozia 34-40, ACS Spartac Bucureşti - ACS Şc. 181 SSP Bucureşti 19-35.

SCM Gloria Buzău II a stat, iar meciul CS Activ Prahova Ploieşti - HC Dunărea Brăila II se va disputa marţi, 7 februarie, de la ora 13.00, la Sala Olimpia din Ploeşti.

În clasamentul Seriei A, CSU Neptun ocupă locul cinci, cu 25 de puncte, dar fără nicio şansă de acces în Liga Naţională. Lideră autoritară este CSU Ştiinţa Bucureşti (39 p - victorii pe linie), urmată, în ordine, de CSM Unirea Slobozia (34 p) şi CS Activ Prahova Ploieşti (31 p), toate cu drept de promovare.

Etapa viitoare, duminică, 12 februarie, de la ora 14.30, la Sala Sporturilor, CSU Neptun va întâlni pe CS Activ Prahova Ploieşti. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6477 secunde