Conduceți prudent! Restricții de tonaj pe DN 39 între Agigea și Mangalia!

292
1
Conduceți prudent! Restricții de tonaj pe DN 39 între Agigea și Mangalia! - dn-39-1720593551.jpg

Articole de la același autor

Începând cu data de 10 iulie 2024, ora 14:00, până pe 15 iulie 2024, ora 06:00, pe DN 39, sectorul cuprins între localitățile Agigea și Mangalia din județul Constanța, se vor institui restricții de circulație pentru autovehiculele cu o masă totală maximă autorizată (MTMA) de peste 7,5 tone. Măsura a fost dispusă la solicitarea Poliției Române pentru protejarea interesului public, în vederea asigurării siguranței participanților la trafic și desfășurării corespunzătoare a circulației rutiere, în contextul organizării unui eveniment cultural-artistic în proximitatea sectorului de drum menționat.

Conducătorii auto vor fi informați cu privire la rutele alternative pentru relația de deplasare Agigea - Mangalia și retur prin amplasarea de indicatoare de orientare la intersecțiile dintre DN 39 și DN 38. Astfel, traficul de pe DN 39, Agigea, va fi deviat către DN 38, Negru Vodă – DJ391 – DN 39, Mangalia. Sunt exceptate de la această măsură transporturile de persoane, transporturile de animale vii și de produse perisabile de origine animală și vegetală, vehiculele care participă la intervenții în caz de forță majoră, transporturile funerare, transporturile poștale, transporturile de echipamente de prim ajutor, transporturile pentru distribuire de carburanți, transporturile de mărfuri sub temperatură controlată, transporturile pentru tractări vehicule avariate, transporturile pentru distribuirea de apă și hrană în zonele calamitate, transporturile cu vehicule specializate destinate prin construcție salubrizării, transporturile de apă îmbuteliată, transporturile de produse provenite din exploatări agricole și transporturile militare implicate în exerciții multinaționale.

De asemenea, pe perioada restricțiilor, aceasta nu se va aplica utilajelor CNAIR S.A. și celor cu care CNAIR S.A. are raporturi juridice în derulare. Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) recomandă șoferilor să utilizeze și Punctul de Frontieră Negru Vodă în această perioadă. Conducătorii auto sunt rugați să circule cu atenție și să respecte semnalizarea rutieră temporară, instalată pe rețeaua rutieră.

Comentează știrea

Xerko
Miercuri, 10 iulie

Băieți, există un medicament care vă permite să vă prelungiți tinerețea. După o săptămână de administrare: erecția este super, energia este de 2 ori mai mare, a început să slăbească și, în general, se simte tânără. Îi sfătuiesc pe toți să încerce, pentru că viața este una---- https://use.my/rowirex

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4494 secunde