Din această noapte, două străzi din cartierul Tomis Nord își schimbă regimul de circulație

658
1
Din această noapte, două străzi din cartierul Tomis Nord își schimbă regimul de circulație - 1-2-1720595388.jpg

Articole de la același autor

Primăria Municipiului Constanța continuă să implementeze soluții de circulație în interiorul cartierelor pentru fluidizarea traficului. Astfel, în cartierul Tomis Nord vor fi introduse noi reglementări de circulație. Din această noapte, se vor institui sensuri unice pe străzile Adamclisi și Suceava. Pe strada Adamclisi se va circula dinspre strada Soveja către strada Suceava, iar pe strada Suceava va fi instituit sens unic dinspre strada Adamclisi spre bulevardul Alexandru Lăpușneanu.

„Proiectul de reorganizare a traficului rutier a fost realizat în urma consultărilor cu experți în sistematizare rutieră, fiind avizat favorabil de Comisia de Circulație și Inspectoratul de Poliție Județean Constanța – Serviciul Rutier. Noile reglementări de circulație se vor implementa prin indicatoare și marcaje rutiere”, informează reprezentanții Primăriei Constanța.

Comentează știrea

Xerko
Miercuri, 10 iulie

Băieți, există un medicament care vă permite să vă prelungiți tinerețea. După o săptămână de administrare: erecția este super, energia este de 2 ori mai mare, a început să slăbească și, în general, se simte tânără. Îi sfătuiesc pe toți să încerce, pentru că viața este una---- https://use.my/rowirex

Pagina a fost generata in 0.5719 secunde