Constanța Coffee Break continuă și în acest weekend!

206
1

Articole de la același autor

În acest weekend, Bulevardul Tomis redevine locul preferat al constănțenilor și turiștilor, oferind oportunitatea de a redescoperi frumusețea arhitecturală a orașului și de a se bucura de momente de inspirație și relaxare alături de cei dragi.

Zona pietonală cuprinsă între Capitol și Miga va fi animată de o atmosferă energizantă, perfectă pentru plimbări, activități sportive, socializare, savurarea unei cafele sau răcorirea cu o înghețată. Bulevardul Tomis se transformă într-un spațiu vibrant și plin de viață, unde fiecare vizită devine o experiență de neuitat.

„Dacă vreți să faceți parte din această poveste frumoasă, vă invităm alături de noi! Artiștii, cluburile sportive sau ONG-urile, toți creatorii de frumos se pot adresa Direcției Organizare Evenimente din cadrul Primăriei Constanța, la numărul de telefon 0241485893 sau pe adresa de e-mail: [email protected]”, menționează reprezentanții Primăriei Constanța.

Comentează știrea

Xerko
Miercuri, 10 iulie

Băieți, există un medicament care vă permite să vă prelungiți tinerețea. După o săptămână de administrare: erecția este super, energia este de 2 ori mai mare, a început să slăbească și, în general, se simte tânără. Îi sfătuiesc pe toți să încerce, pentru că viața este una---- https://use.my/rowirex

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4803 secunde