Conferință internațională privind managementul deșeurilor, în stațiunea Mamaia

163
Conferință internațională privind managementul deșeurilor, în stațiunea Mamaia - index1340290539-1403708855.jpg

Articole de la același autor

În perioada 25 – 27 iunie, ISWA – International Easte Association, împreună cu Asociația Română de Salubritate organizează, la Mamaia, conferința internațională "Perspective ale implementării managementului integrat al deșeurilor în România în perioada 2014 – 2020".

Organizatorii își propun să realizeze o radiografie exactă a situației actuale a managementului deșeurilor în România, în baza căreia să se propună pași de urmat în continuare, precum și proiecte pentru perioada 2014 – 2020.

La această conferință vor participa specialiști în domeniu, atât din țară, cât și din străinătate (Franța, Anglia, Germania, Italia, 
Grecia, Israel, etc.). De asemenea, vor veni și reprezentanți ai autorităților centrale și locale, de la consilii județene și primării, operatori de salubritate, reciclatori și producători de utilaje și echipamente.

În cadrul conferinței, va avea loc o serie de prezentări, coordonate de reprezentanții Ministerului Mediului și Schimbărilor Climatice, ai Autorității de Managament POS Mediu și ai Autorității Naționale de Reglementare pentru Serviciile Comunitare de Utilități Publice.

Separat,vor avea loc workshop-uri în care se vor dezbate problemele Asociațiilor de Dezvoltare Intercomunitară din România, ale firmelor de preluare a responsabilităților în domeniul ambalajelor și deșeurilor de electrice și electronice și ale firmelor interesate în managementul deșeurilor periculoase. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Aprilie 2014
Stire din Cultură-Educație : Lecția necesară de… înțelepciune
Pagina a fost generata in 0.5006 secunde