Constanța, sub atenționare meteo. Vremea se răcește și vin ploile

772
Constanța, sub atenționare meteo. Vremea se răcește  și vin ploile - vreme-1443451278.jpg

Articole de la același autor

Se face din ce în ce mai frig pe litoral. Meteorologii au emis o informare de vreme deosebit de rece în toată zona de sud-est a țării, inclusiv Dobrogea și Constanța. Începând de astăzi, de la ora 10, aria ploilor se restrânge treptat către sud-estul țării, unde cantitățile de apă vor depăși 15 - 20 de litri pe metru pătrat. În sudul Moldovei, Bărăgan și Dobrogea, vântul va avea intensificări, cu rafale de 50 - 55 de km pe oră. Valorile termice vor continua să scadă, iar vremea va deveni rece pentru această perioadă în toate regiunile.

Astăzi, la Constanța, plouă și cerul este înnorat. Vântul suflă cu putere, dinspre nord. Maxima termică va atinge 17 grade Celsius. La noapte, va ploua devreme, după care norii se vor mai risipi. Termometrele vor indica minimum 10 grade. Mâine, ploile vor continua și va fi și mai frig, atât pe timpul nopții, când vor fi doar 8 grade, cât și pe timpul zilei, când abia dacă se vor înregistra 16 grade.

De joi, 1 octombrie, se arată soarele și începe să se mai încălzească, până pe la 19 grade. În week-end, temperaturile cresc și va fi însorit. Valorile termice vor fi cuprinse între 11 și 22 de grade. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 26 Septembrie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea  în week-end, la Constanța
Sâmbătă, 19 Septembrie 2015
Stire din Social : Cum va fi vremea  în week-end, la Constanța
Sâmbătă, 12 Septembrie 2015
Stire din Social : Week-end  cu vreme instabilă, la Constanța
Pagina a fost generata in 0.5701 secunde