Contribuie și tu la ecologizarea parcului Tăbăcăriei

634
3
Contribuie și tu  la ecologizarea parcului Tăbăcăriei - tabacarie-1338587880.jpg
Duminica aceasta, asociațiile Clubul Isis și United Hands România demarează o campanie de ecologizare a parcului Tăbăcăriei din Constanța. Potrivit reprezentanților Isis, acțiunea este denumită "Protejează natura - Protejează familia" și se va desfășura pe mai multe zone din parc, în care vor fi distribuite diferite echipe.

La campania de curățenie vor participa membrii echipei Isis și ai asociațiilor partenere și sunt așteptați toți cetățenii municipiului Constanța cu spirit civic care doresc să ofere o mână de ajutor. Cei interesați sunt așteptați duminică, 3 iunie, de la ora 18.00, în Parcul Tăbăcăriei.

Comentează știrea

gogu
2 iunie 2012
fara

poate il rugati pe domnul primar sa monteze niste cosuri de gunoi in zona "tara piticilor".nu de alta dar in alveola formata cu 200 metri spre sat vacanta sunt montate 40 cosuri (max 600m/2) iar in zona cetate niciunul.

EDkgdrNgoCYQmIIFov
8 aprilie 2014
yJmdoscYT

q4Z3hq nllraxcktpbg, [url=http://naxkpofzmpow.com/]naxkpofzmpow[/url], [link=http://sthqvclclbyq.com/]sthqvclclbyq[/link], http://cbzcjvkrrbke.com/

AWBBqXkS
29 august 2014
OcxOGlCXW

TRAckO exggyxalzcqi, [url=http://vxidayvcucmu.com/]vxidayvcucmu[/url], [link=http://jwgjylfxpvat.com/]jwgjylfxpvat[/link], http://iruevwrgdlyx.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2158 secunde