Copiii Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgență, experiență captivantă la Muzeul de Istorie

104
Copiii Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgență, experiență captivantă la Muzeul de Istorie - vizita-muzeu-1712586633.jpeg

Articole de la același autor

Sfârșitul de săptămână a fost plin de activități distractive și educative pentru copiii din cadrul Centrului de Primire a Copilului în Regim de Urgență Constanța!

Beneficiarii serviciului social au profitat de vremea frumoasă și au ales o modalitate excelentă de a-și consuma energia și de a-și dezvolta abilitățile fizice. Aceștia au practicat diferite activități sportive în aer liber. De asemenea, duminică, copiii au avut parte de o experiență educativă și captivantă prin vizita la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie din Constanța. Cunoașterea istoriei și a culturii locului în care trăiesc este esențială pentru dezvoltarea lor ca indivizi și pentru înțelegerea lumii din jurul lor. Astfel de experiențe le pot deschide perspective noi și îi pot inspira să descopere mai multe despre trecutul și patrimoniul cultural al comunității lor.

Pentru a încheia weekendul într-o notă la fel de distractivă, copiii s-au plimbat prin zona veche a orașului Constanța. Experiența le-a oferit copiilor ocazia să descopere frumusețea și farmecul istoric al locului.

„Este important să le oferim copiilor șansele să exploreze mediile în care trăiesc și să învețe mai multe despre istoria și tradițiile locale. Astfel de experiențe pot consolida legăturile copiilor cu comunitatea lor și le oferă o mai mare apreciere pentru locul lor de proveniență. Ne preocupăm, prin grija personalului nostru dedicat, să oferim copiilor permanent astfel de experiențe pozitive care îi inspiră pentru viitor și le oferă amintiri frumoase”, au transmis reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.203 secunde