Copiii de la Centrul „Antonio” îl aşteaptă pe Moş Crăciun

129
Copiii de la Centrul „Antonio” îl aşteaptă pe Moş Crăciun - moscraciun22-1607969996.jpg

Articole de la același autor

Toţi copiii îşi doresc să găsească sub bradul de Crăciun un cadou, fie el cât de mic. Din păcate, la unii dintre ei, Moşul ajunge mai greu. Tocmai de aceea, conducerea Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Constanţa vă invită, anul acesta, să faceţi un schimb de cadouri cu adulţii şi copiii din centrele rezidenţiale, aceasta fiind pentru prima dată când veţi dărui primind în acelaşi timp. De exemplu, copiii şi adolescenţii de la Centrul de Plasament „Antonio” îşi doresc de la Moş Crăciun treninguri, papuci de casă pufoşi, truse de make-up, creme de corp, carioci, kendamă, pijamale tip salopetă, geci, bluzoane şi halate de baie.

De asemenea, din scrisorile transmise către Moş Crăciun, şase băieţi de la Casa „Prichindelul” îşi doresc următoarele: maşină cu telecomandă, dulciuri, jucărie căruţă cu cai, ceas de mână, trening Puma, boxă, drone, minge de fotbal, parfum, bluzon. Cele opt fete, cu vârste cuprinse între 12 şi 17 ani de la Casa „Spiriduşul” sunt în plină agitaţie să vă primească cu prăjituri de casă şi turtă dulce preparate de ele cu mult drag, căci poate, poate treceţi şi pe la ele. Dorinţele aşternute sunt: produse cosmetice, parfumuri, pijamale pufoase, seturi de make-up, halate de baie, trening, bluzoane.

Casa „Voinicelul” este o casă ca în poveşti, mică, dar cu multe suflete în ea. Aici, copiii sunt nerăbdători, lucrând de zor să vă ofere un dar lucrat de mâinile lor dibace. Bineînţeles că şi ei au dorinţe multe, aşa că Moşul este rugat să aibă în sacul său halate pufoase roz, parfum, creme de corp, produse de igienă, rummy, cărţi de colorat, culori şi dulciuri. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4545 secunde