Copiii de la țară cu rezultate foarte bune, invitați în tabără "Săptămâna Creativității"

322
Asociația Psihologilor și Psihopedagogilor Procivitas (APP), în parteneriat cu Direcția Județeană de Tineret Constanța, îi recompensează pe copiii din mediul rural, cu rezultate foarte bune la școală, cu o săptămână în Centrul de Agrement 2 Mai.
Acțiunea se va desfășura în cadrul proiectului "Valorizarea tinerilor cu rezultate școlare deosebite din mediile rurale defavorizate din Dobrogea", finanțat de Comisia Europeană prin Programul Tineret în Acțiune.
"Până în prezent au fost semnate acordurile de parteneriat cu școlile din localitățile Amzacea, Biruința, Comana, Corbu, Cumpăna, Mereni, Moșneni, Nazarcea, Nisipari și Pecineaga, au fost selectați cei 40 de elevi cu rezultate deosebite din cele 10 comunități, au fost recrutați și selectați 10 voluntari APP care vor asigura buna desfășurare a activităților din cadrul proiectului, s-au realizat materialele de instruire și s-a pregătit desfășurarea cursului de animatori pentru cei 10 voluntari APP", a precizat Ludovic Fraico, președintele APP.
"Săptămâna Creativității" se va desfășura, în perioada 22-28 august, la Centrul de Agrement 2 Mai. Elevii vor participa la workshop-uri, ateliere de creație (teatru, dans, mandale) și competiții sportive. Activitatea se va încheia cu un spectacol și o expoziție realizate de participanții la proiect. Toți copiii vor primi Certificate Youthpass.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 31 Iulie 2010
Stire din Social : Chirurg acuzat de malpraxis
Pagina a fost generata in 1.5561 secunde