Crăciun de poveste pentru copiii din Spitalul Județean. Împreună decorăm secțiile de pediatrie

323
1

Articole de la același autor

Echipa "Dăruiește Aripi!" a început deja pregătirile pentru Crăciun. Alături de voluntari inimoși și veseli, reprezentanții fundației vor găti de sărbătoare saloanele și holurile secțiilor de pediatrie de la Spitalul Clinic Județean de Urgență "Sf. Apostol Andrei" Constanța. Aceștia vor încerca să aducă atmosfera Crăciunului și pentru copiii care sunt internați și își vor petrece sărbătorile în spital. 


"Repetăm isprava de anul trecut și decorăm de Crăciun secțiile dedicate copiilor din Spitalul Județean Constanța. De aceea, îi invităm pe constănțeni și toți cei care doresc să ne sprijine cu decorațiuni de Crăciun pentru a crea la spital o atmosferă de sărbătoare copiilor ce sunt internați în această perioadă. Este nevoie de globulețe, fulgi de polistiren, ghirlande și orice obiect decorative, specific sărbătorilor de iarnă", a declarat Loredana Ștefan, de la "Dăruiește Aripi". 


Așadar, oricine are mai multe globulețe decât îi trebuie sau dorește să ofere bucurie copiilor bolnavi este așteptat cu decorațiunile la Centrul medical Focus din ambulatoriul Spitalului Județean, până la data de 29 noiembrie. Programul centrului este de luni până vineri, între orele 9 și 15. 


Comentează știrea

Constantean
22 noiembrie 2017
Andreea scrie la ziar.

Un Craciun de poveste pentru copiii din Spitalul Judetean?...

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4084 secunde