Crește valoarea tichetelor de masă pentru donatorii de sânge

2046
Crește valoarea tichetelor de masă pentru donatorii de sânge - donatori-sange-1704461156.jpg

Articole de la același autor

Începând cu anul care tocmai a debutat, donatorii de sânge vor beneficia de o recompensă financiară mai mare pentru gestul lor altruist, pe lângă satisfacția morală.

Conform Ministrului Finanțelor, Marcel Boloș, valoarea tichetelor acordate donatorilor de sânge crește de patru ori, majorându-se de la suma de 67 de lei la 280 de lei.

„Concret, în bugetul pe 2024 va fi cuprinsă finanțare pentru ca valoare tichetelor de care beneficiază donatorii de sânge să crească de patru ori, de la 67 lei la 280. Poate fi văzută ca formă de stimulare pentru cei care salvează vieți. Eu o văd ca formă de apreciere pentru că aleg să dăruiască viață celor aflați în nevoie”, a afirmat ministrul.

De asemenea, în afară de creșterea valorii tichetelor pentru donatorii de sânge, un alt beneficiu important este oferit sub formă de dobânzi mai atractive la titlurile de stat. Inițiativa a început în luna aprilie anului trecut. Pentru prima dată de când statul a început să facă astfel de oferte, donatorii de sânge din România au primit o dobândă bonus, cu un punct procentual mai mult decât în mod normal.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4039 secunde