Crucea Roșie Constanța distribuie ajutoare familiilor nevoiașe

352
Voluntarii filialei Constanța a Crucii Roșii Române s-au deplasat, ieri, în satul Tichilești, din comuna Horia, pentru a oferi pachete cu alimente mai multor familii fără posibilități.
Carmen Lungu, directorul Crucii Roșii Constanța, ne-a informat că acțiunea face parte din proiectul "Banca de alimente", care presupune colectarea de produse alimentare neperisabile în depozitele Crucii Roșii prin donații, sponsorizări, stocarea și distribuirea alimentelor către persoanele vulnerabile.
"Într-o societate responsabilă, orice om, printr-un gest simplu, poate să acorde un ajutor celor dezavantajați, care nu își pot procura singuri hrana. Mulțumim tuturor constănțenilor care au răspuns pozitiv la apelul nostru. Vă rugăm să fiți generoși în continuare, gestul dumneavoastră poate hrăni o familie", a declarat Carmen Lungu.
De produsele donate de constănțeni în luna martie au beneficiat familii din Cobadin, Medgidia, Băneasa, Nazarcea și Mihail Kogălniceanu, iar astăzi, echipa Crucii Roșii Constanța se va deplasa în Cumpăna. Voluntarii au ajutat, până în prezent, 198 de familii cărora le-au oferit în total 2.145 de kilograme de alimente.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 30 Martie 2012
Stire din Social : OTV a intrat în faliment
Vineri, 30 Martie 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 3.2801 secunde