Crucea Roșie Constanța trimite ajutoare în zonele afectate de zăpezi

529

Articole de la același autor

La sfârșitul săptămânii trecute, filiala din Constanța a Crucii Roșii Române a sărit în ajutorul a zeci de familii din zonele afectate de zăpadă. Carmen Lungu, directorul Crucii Roșii Constanța, a declarat că 15 familii din Corbu și alte 20 de familii din Lumina au primit pachete cu alimente, strânse săptămâna trecută de voluntari.
Totodată, cu sprijinul subfilialei Cumpăna a Societății Naționale de Cruce Roșie, au fost trimise 2.743 de pâini și 1.376 de kilograme de alimente către județele acoperite de nămeți, precum Vrancea și Buzău. În plus, săptămâna aceasta, voluntarii Crucii Roșii vor trimite mâncare și alte produse și către locuitorii din Deltă care au suferit din cauza ninsorilor abundente.
Potrivit directorului Crucii Roșii Constanța, numai într-o singură zi, săptămâna trecută au fost colectate 1.460 de kilograme de alimente din trei hypermarketuri constănțene.
"Mulțumim tuturor constănțenilor care au fost solidari cu cei năpăstuiți de soartă și au donat în coșurile special amenajate produse alimentare. Fără sprijinul populației nu am fi putut să fim alături de cei ce au nevoie de noi", a mai spus Carmen Lungu.
Campania "Apel umanitar pentru victimele afectate de căderile masive de zăpadă", lansată în urmă cu mai bine de o săptămână de Crucea Roșie, continuă și în perioada următoare. Cei care vor să se alăture acțiunii pot dona alimente greu perisabile în majoritatea supermarketurilor din oraș, dar și online, pe site-ul www.crucearosie.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7456 secunde