Crucea Roșie vrea puncte de prim ajutor în zonele izolate

102
Crucea Roșie  vrea puncte de prim ajutor în zonele izolate - punctedeprimajutor-1444238474.jpg

Articole de la același autor

Crucea Roșie Română vine în ajutorul persoanelor vulnerabile prin organizarea ediției a IX-a a Galei Crucea Roșie, pe 9 octombrie. Gala din acest an are ca temă continuarea și extinderea proiectului "Puncte de prim ajutor în zone izolate", lansat în 2012.

Toți românii vor putea sprijini continuarea și înființarea de noi puncte de prim ajutor în zone izolate. Până la sfârșitul lunii octombrie, numerele de telefon și de SMS vor rămâne la dispoziția celor care doresc să susțină primul ajutor în România. La numărul scurt de SMS 8840 se pot face donații de 2 euro/SMS în rețelele de telefonie mobilă, iar pe site-ul www.crucearosie.ro se pot face donații online.

Proiectul "Puncte de prim ajutor în zone izolate" (PAZI) a fost lansat de Societatea Națională de Cruce Roșie din România la Gala Crucii Roșii din 23 septembrie 2012 și se adresează comunităților izolate din mediul rural care nu dispun de servicii medicale permanente, iar serviciul de ambulanță se află la distanță. În aceste sate izolate, în cazul producerii unui accident sau al acutizării unei boli cronice, au loc foarte multe tragedii până la sosirea ambulanței.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.54 secunde