Cum ajută Serviciul Public de Asistență Socială Mangalia persoanele defavorizate

517
1
Cum ajută Serviciul Public de Asistență Socială Mangalia  persoanele defavorizate - mangalia-1448647481.jpg

Articole recomandate

Primăria Mangalia, prin Serviciul Public de Asistență Socială, susține persoanele cu venituri mici din localitate prin diferite măsuri de protecție socială. Una dintre aceste măsuri se referă la acordarea de pachete alimentare tuturor pensionarilor cu venituri mai mici de 800 lei pe lună, persoanelor de peste 60 de ani care nu realizează venituri, dar și celor cu handicap. Astfel, în jur de 3.800 de persoane din Mangalia primesc lunar pachete din partea primăriei.

Cele patru centre de distribuție a pachetelor alimentare prin Serviciul Public de Asistență Socială se află la Sala de Sport a Școlii Generale nr.1, la Cantina Grupului Școlar Industrial Ion Bănescu, Sala de Sport a Liceului Callatis, Căminul C10 din Neptun.

Fiecare pachet conține un litru de ulei, un kg de zahăr, un kg de orez, un kg de făină, un kg de mălai și câte un pui.

"Am stat de vorbă cu oamenii despre măsurile de protecție socială derulate de municipalitate, dar și despre problemele orașului. Mi-am notat mai multe solicitări și sesizări, urmând să facem tot posibilul pentru a le rezolva, în cel mai scurt timp. De altfel, la nivelul întregii administrații locale punem accent pe proiectele sociale menite să ajute pe cei care într-adevăr, au nevoie de sprijinul comunității, dar nu îi vom încuraja pe cei care refuză un loc de muncă și vor să trăiască doar din ajutoarele sociale", a spus recent edilul Cristian Radu în ultima sa vizită la un punct de distribuire a pachetelor.

De asemenea, Serviciul Public de Asistență Socială informează toți cetățenii din Mangalia că în cadrul acestui serviciu se primesc cereri pentru ajutor pentru încălzirea locuinței, ajutor social și indemnizații, cereri declarații întreținere, cereri bursă liceu, ajutor pentru creșterea copilului, ajutor social, ajutor de urgență, repartizarea de locuințe ANL sau locuințe sociale, alocații de stat sau tichete sociale. Toți cei îndreptățiți sunt așteptați pe str. Delfinului nr.1 pentru mai multe informații.

Comentează știrea

Demo
28 noiembrie 2015
Mangaliotii nu vor sa cerseasca

Stiti ca ticalosii aia de la Daewoo au concediat o sumedenie de persoane care au peste cincizeci de ani ? Adica practice I-au condamnat la moarte,pentru ca nimeni nu angajeaza asa ceva. Aducerea de investitori seriosi,cat mai urgent,asta ar trebui,cu ajutoarele se face doar o mare labareala..

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.1414 secunde