Cum alegi locația de nuntă astfel încât să fiți mulțumiți atât voi, cât și invitații?

217
Cum alegi locația de nuntă astfel încât să fiți mulțumiți atât voi, cât și invitații? - saladeevenimente-1646053338.jpg

Articole recomandate

În ciuda ofertelor de locații extrem de generoase, să alegi acel restaurant la care să îți organizezi nunta de vis nu este tocmai simplu. Oricât te-ai strădui să te apuci din timp de pregătiri, sunt multe necunoscute pe parcursul acestui proces lung de organizare a evenimentului tău de vis. 


Wedding planner-ii susțin că este mai bine să alegi un restaurant care îți place dinainte de a stabili data nunții, dat fiind că dacă optezi pentru organizarea evenimentului vara, cea mai aglomerată perioadă din an, va fi greu să găsești un loc disponibil. 


Pentru ca locația să te mulțumească pe deplin, sunt câteva criterii de care să ții cont înainte de a o alege. Dintre acestea, cele mai importante sunt:

Numărul de invitați

Experții susțin că trebuie să existe un echilibru între numărul invitaților la un eveniment și suprafața locației unde se desfășoară evenimentul. De aceea, înainte de a alege o locație de nuntă este important să îți creezi o listă preliminară de oaspeți, pe a căror prezență contezi.


Asta pentru că dacă ai optat deja pentru o sală de dimensiuni reduse, iar invitații sunt mai mulți decât te-ai așteptat, aceștia se vor simți înghesuiți. La polul opus, o locație prea mare, cu prea puțini invitați, îi va face să se simtă stingheri.

Decorul locației

Dacă vrei o nuntă desprinsă din basme, atunci optează pentru locații exclusiviste, în care atenția la detalii și rafinamentul obiectelor de mobilier sunt elementele care fac diferența.


Foarte important de menționat este că decorul locației de nuntă trebuie să se potrivească foarte bine cu tematica de nuntă aleasă sau să poată fi personalizat în funcție de dorințele mirilor.

Meniul de nuntă

Acesta se stabilește în funcție de locația aleasă, dar și de bugetul pe care îl ai disponibil. Fiecare restaurant are trei tipuri de meniuri prestabilite, dar care pot fi personalizate în funcție de dorințe. Dar dacă vrei să ieși cu adevărat în evidență și să îți uimești invitații, poți crea chiar tu un meniu rafinat, în funcție de anotimp, gusturi și buget. Dar și aici este foarte important să iei în considerare ce oameni îți vor veni la nuntă.

Flexibilitate

Odată ce ți-ai ales tema nunții, este foarte important ca personalul locației să fie flexibil. Multe dintre sălile de restaurante, cum este și Riviere Brasserie, Timișoara, îți ascultă dorințele și fac tot posibilul pentru a le transforma în realitate.


Mai mult, oferă idei prestabilite de decoruri, la care poți adăuga o notă personală, iar disponibilitatea permanentă a acestora te va ajuta să iei cele mai bune decizii, rapid, fără bătăi de cap.


În cazul ballroom-urilor, acestea au desemnate persoane care să se ocupe de fiecare cuplu în parte, care să le ajute să creeze decorul dorit. Cu cât angajații sunt mai flexibili, cu atât vei avea convingerea că te vor ajuta să pui în aplicare orice ai în imaginație.

Amplasarea locației

Este foarte importantă pentru că astfel vei putea stabili dacă este necesar să pui la dispoziția invitaților mașini care să îi ducă și să-i aducă. De asemenea, gândește-te și la parcare - vor mai fi oameni care preferă să meargă la nuntă cu mașina personală, deci este important să aibă loc de parcare asigurat.


De cealaltă parte, se recomandă ca locația de nuntă să fie cât mai aproape de biserică sau de locația pentru ședința foto. Astfel nu vei fi pe fugă și te vei bucura de clipe de poveste, transpuse în imagini și video ce le vei păstra în suflet drept cele mai frumoase amintiri.




Sursa foto: https://unsplash.com/photos/mW8IZdX7n8E




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.7035 secunde