Studenții polonezi care studiază la Academia Navală s-au conectat la viața culturală a Constanței

257
Studenții polonezi care studiază la Academia Navală s-au conectat la viața culturală a Constanței - academie-1646050645.jpg

Articole de la același autor

Începutul semestrul 2 al anului universitar 2021-2022 a fost marcat de debutul mobilităților de studenți incoming în cadrul programului Erasmus+. Astfel, timp de patru luni, în Academia Navală „Mircea cel Bătrân" vor studia șapte studenți militari provenind de la Academia Forțelor Navale ale Poloniei.

În cadrul unei întâlniri informale, Rectorul Academiei Navale le-a urat bun venit oaspeților polonezi și a reiterat deschiderea Academiei Navale pentru lărgirea cooperării cu academiile navale partenere, subliniind relația tradițională si extrem de fructuoasa dezvoltata cu Akademia Marynarki Wojennej w Gdyni.

În prezent, în academia parteneră, studiază un număr de 10 studenți ai Academiei Navale, schimbul de studenți fiind unul regulat, in cadrul programului de mobilități militare EMILYO.

Studenții militari polonezi au avut, recent, prilejul conectării la viața socială, culturală și academică a orașului Constanța și a regiunii Dobrogea, prin întâlnirea de lucru organizată împreună cu ESN (Erasmus Student Network Constanța) la nivel local.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5151 secunde