Cum au petrecut constănțenii de Paști. Mese întinse și promenade pe malul mării

252
Cum au petrecut constănțenii de Paști. Mese întinse și promenade pe malul mării - cumaupetrecutconstantenii1-1428940421.jpg

Articole de la același autor

Vremea frumoasă de Paști i-a scos pe constănțeni din case. După mesele copioase, cu drob, miel și cozonac, oamenii au ieșit la plimbare în aer liber, să ardă caloriile. Unii au ales parcurile, dar cei mai mulți au preferat malul mării. 


Faleza de la Cazino, dar și stațiunea Mamaia au fost invadate de familii, care au venit cu mic cu mare să simtă briza curată a primăverii. "Am ieșit să ne aerisim și să ne bucurăm de soare. Este vreme perfectă și este păcat să stăm în case. Am mers pe jos, prin peninsulă, prin Piața Ovidiu, apoi pe faleză și ne ducem în Portul Tomis. Este o plăcere să te plimbi pe vremea asta. Apoi altfel intră mâncarea!", ne-a povestit Irina Oprea, din Constanța. 


Tinerii au preferat terasele pe timpul zilei și discotecile noaptea. Au petrecut Învierea, dar și noaptea de duminică spre luni, dansând în cluburi, după care s-au relaxat la o cafea în centru sau în Portul Tomis.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4575 secunde