Cum călătoreşti de la Buzău la Bucureşti?

508
Cum călătoreşti de la Buzău la Bucureşti? - autobuz-bucau-bucuresti-1713184179.png

Articole recomandate

Între Buzău şi Bucureşti sunt 108.3 km pe care îi poţi parcurge cu maşina în aproximativ 2 ore şi cam tot atât cu trenul. Cei care nu merg cu maşina personală pot alege trenul care ajunge în Gara de Nord sau autocarul, microbuzul care îi poate lăsa în autogara, cum ar fi de exemplu în autogara Obor. Poţi găsi ieftin bilete de autobuz sau autocar pe această rută.

Există mai multe autogări de sosire din Bucureşti, iar microbuzele pleacă din Buzău din oră în oră sau din 2 în 2 ore. Pe parcursul unei zile există chiar şi peste 10 plecări Buzau Bucuresti, aşa că orice persoană poate găsi rapid intervalul preferat de călătorie.

De ce să călătoreşti cu microbuzul de la Buzău - Bucureşti?

Călătoria cu microbuzul sau autocarul între Buzău şi Bucureşti îţi poate oferi multe avantaje, unul din cele mai importante fiind preţul biletului care este ieftin. Gaseti uşor bilete de autobuz sau autocar pe această rută.

Apoi, microbuzele moderne au tot felul de dotări noi care îţi pot face deplasarea extrem de plăcută. De exemplu, călătorii au spaţiu suficient la picioare şi îşi pot pune bagajele în portbagajul mare sau pe etajera deasupra scaunului.

Fiecare loc este prevăzut cu tăviță în faţă pentru a pune un laptop sau o tabletă, pentru a ţine o carte de citit sau pur şi simplu pentru a face notiţe sau a lua o gustare. Multe microbuze au inclusiv cercul decupat care permite aşezarea paharului de cafea, ceai sau suc, fără risc de vărsare.

Una din cele mai esenţiale şi practice dotări pe autobuzele noi rămâne aerul condiţionat. Doar cei care călătoreau acum câţiva ani în microbuze aglomerate, unde aproape că nu exista aer şi se sufocau de căldură în zile caniculare de vară, pot înţelege cât de important este aerul condiţionat în timpul unei călătorii, chiar şi aşa scurtă cum este cea de la Buzău în capitală.

Prin urmare, poţi călători cu autobuz Buzau Bucuresti fără probleme în cămaşa sau haine mai formale, fără teamă că o să ajungi transpirat, încins şi în total disconfort la destinaţie.

Cei de la Infobus.eu au stat de vorbă cu cei care merg cu autobuzul Buzău Bucureşti şi i-au întrebat de ce aleg această variantă de transport. Cei mai mulţi au spus că le este la îndemână, că autogara este mai aproape decât gara, că biletul este ieftin, că există puţine opriri şi că ajung repede la destinaţie.

Mulţi din cei care se urcă în microbuz sunt studenţi care vin la facultate de acasă din Buzău, în vacanţă sau în sesiune. Alţii chiar vin să lucreze la Bucureşti. Mai sunt bunicii care vin la copiii şi nepoţii lor în capitală, cei care merg la diverse evenimente şi chiar cei care vin pentru întâlniri mici de afaceri sau ca să rezolve diverse chestiuni.

Cum e călătoria de la Buzău la Bucureşti?

Pentru că durează aproximativ 2 ore, putem spune că este scurtă. Ajungi mai rapid din autogara din Buzău în cea din Bucureşti, în timpul unei zile din mijlocul săptămânii decât dacă ai conduce prin Bucureşti, de la un capăt la altul. Drumul este lin, cel clasic care duce spre Moldova, în majoritatea tronsoanelor cu câte 2 benzi pe sens, ceea ce nu crează aglomeraţie.

Ca şi clima şi vedere, nu poţi spune că faci un salt major pentru că Buzaul este relativ aproape de capitală, dar în timp ce Bucureştiul este la câmpie, spre Buzău deja urci spre zona de podiş.

În apropiere de Buzău, poţi vedea câmpuri cu recolte şi simţi o linişte interioară uitându-te pe geam, dacă nu preferi să socializezi cu cel de lângă scaunul tău. Astfel, ai toate şansele să ajungi la destinaţie nu obosit după călătoria scurtă, ci cu o stare bună şi dorinţa de mişcare. Dacă vii dinspre Buzău la Bucureşti, aproape că nu are cum să nu te cuprindă febra urbană şi traficul chiar de la intrarea în Ilfov.

 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.3934 secunde