Cum poate fi adusă în anii studenției practica de specialitate

510

Articole de la același autor

Plecând de la realitatea mediului economic și de la problemele pe care le întâmpină absolvenții în momentul în care doresc să se angajeze, Facultatea de management turistic și comercial din cadrul Universității Creștine "Dimitrie Cantemir" a organizat vineri, 24 aprilie, un workshop intitulat "Practica de specialitate - o șansă majoră în inserția absolvenților pe piața muncii".

În deschiderea evenimentului, conf. univ. dr. Daniela Simona Nenciu, decanul facultății, declara: "Ne adresăm astăzi studenților, masteranzilor, lucrătorilor din turism, comerț și servicii, din dorința de a-i ajuta pe absolvenții noștri să acceseze mai ușor piața muncii. Planul nostru de învățământ presupune un număr destul de limitat adresat practicii de specialitate, drept urmare considerăm că ar fi binevenită o practică permanentă derulată pe perioada celor trei ani de studii universitare de licență".

Printre invitații importanți ai evenimentului s-a numărat și directorul CORA City Park, Cristian Năstase.

"Este bine că spațiul universitar dorește să vină în întâmpinarea cererii de pe piața forței de muncă, pentru a-și obișnui studenții cu solicitările angajatorilor. Este important ca ei să iasă de pe băncile școlii cu o anumită practică și astfel să performeze cât mai repede de la absolvire. Practic, există deja un program de tutorat și funcție de specificul fiecărui program vor fi urmăriți și ajutați pe acest parcurs să străbată toate sarcinile jobului respectiv. La final, se face un audit și pe baza unui punctaj vom vedea ce plusuri și minusuri se înregistrează", a spus directorul CORA City Park. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 27 Iunie 2014
Stire din Social : Luna CORA, luna inimilor deschise
Miercuri, 06 August 2014
Stire din Sănătate : Campania Cora, un succes
Pagina a fost generata in 0.4723 secunde