Cum poți plăti amenzile fără să stai la coadă

329
Cum poți plăti amenzile fără să stai la coadă - spit-1468758287.jpg
Dacă sunteți pe fugă, dar aveți de plătit o amendă în termenul prevăzut de lege, puteți scăpa de statul la coadă, achitând suma respectivă online. 


"Ca urmare a înregistrării Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța în Sistemul Național Electronic de Plată Online (SNEP), constănțenii au posibilitatea achitării amenzilor și pe platforma națională www.ghiseul.ro, fără a plăti comision", explică directorul executiv al SPIT Constanța, Virginia Uzun. 


Pentru a beneficia de acest serviciu nu este necesară autentificarea în sistem, efectuarea plăților fiind posibilă accesând link-ul https://www.ghiseul.ro/ghiseul/public/amenzi și introducând date precum localitatea de domiciliu, instituția din localitatea unde domiciliază, datele procesului verbal și poza sau scanul acestuia, suma datorată și datele contribuabilului. 


"Menționăm că instituția noastră a introdus facilitatea plății amenzilor online încă din anul 2015, serviciul fiind accesibil pe site-ul www.spit-ct.ro, secțiunea Servicii online - Plata online a amenzilor", mai adaugă șeful SPIT Constanța. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.5223 secunde