Cum poți scăpa de majorările de întârziere la plata taxelor și impozitelor locale

400
Cum poți scăpa de majorările  de întârziere la plata taxelor  și impozitelor locale - spit-1457977739.jpg

Articole de la același autor

Constănțenii care nu au reușit să-și plătească la timp impozitele și taxele locale în 2015 și chiar în anii anteriori pot cere anularea a aproape trei sferturi din suma adunată la penalizările de întârziere.

"Contribuabilii pot solicita anularea unei cote de 73,3 la sută din majorările de întârziere aferente obligațiilor de plată principale datorate bugetului local, restante la 30 septembrie 2015", explică directorul executiv al Serviciului Public de Impozite și Taxe Constanța, Virginia Uzun. Persoanele fizice sau juridice care intenționează să beneficieze de această facilitate trebuie să depună o notificare cu privire la intențiile lor, la sediile SPIT sau in poștă, cu confirmare de primire, până la data depunerii cererii de anulare a majorărilor de întârziere. De asemenea, trebuie să achite toate obligațiile de plată principale, la zi, până pe data de 31 martie 2016, precum și cota de 26,7 la sută din majorările de întârziere aferente, până pe data de 30 iunie 2016. Totodată, trebuie să depună cererea de anulare a cotei de 73,3 la sută din majorările de întârziere până la data de 30 iunie 2016, inclusiv.

Pentru mai multe detalii cu privire la procedura susmenționată, poate fi accesată secțiunea "Legislație/Hotărârea privind aplicarea prevederilor OUG 44/2015 la nivelul UAT municipiul Constanța" din cadrul site-ului www.spit-ct.ro sau link-ul http://www.spit-ct.ro/hotarari-ale-consiliului-local. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5631 secunde