Cum putem să plătim impozitele și taxele locale, fără să stăm la coadă

424
Cum putem să plătim impozitele și taxele locale, fără să stăm la coadă - 215353200801241749331-1345239321.jpg
Dacă nu vă place să stați la coadă la ghișee pentru a vă plăti impozitele și taxele locale, puteți să alegeți cea mai accesibilă modalitate de plată pe care o aveți la dispoziție. Serviciul Public de Impozite și Taxe (SPIT) Constanța oferă mai multe tipuri de servicii de plată, tocmai pentru a limita timpul acordat achitării dărilor respective. 


Astfel, plata cu numerar sau POS se poate efectua la ghișeele instituției din str. Sulmona nr. 22, str. Atelierelor nr. 3, Bd-ul Alexandru Lăpușneanu nr. 116C în incinta City Park Mall (sky level), str. Badea Cârțan nr. 3, str. Nicolae Grindeanu nr. 66 și str. Dumbrăveni nr. 1; plata cu numerar se poate efectua la ghișeele instituției din str. Ecaterina Varga nr. 25-27 (fostul Centru pentru Informare Cetățeni), str. Mamaia nr. 86 din incinta Serviciului public comunitar regim permise de conducere și înmatriculare a vehiculelor, la oficiile poștale din localitate, la agențiile băncilor Garanti Bank; plata prin intermediul cardului bancar pe site-ul instituției www.spit-ct.ro, secțiunea "Servicii online/ Plata online a impozitelor" sau link-ul https://etax.spit-ct.ro unde se vor autentifica cu nume utilizator și parolă emise de către SPIT în urma unei cereri depuse online; plata prin Internet Banking. Pentru acest sistem de plată contribuabilii trebuie să aibă deschis un cont de internet Banking; plata cu O.P. se poate efectua prin banca unde contribuabilul are cont deschis; plata prin mandat poștal se poate efectua de la orice oficiu poștal din țară. Plata se poate face și la oficiile poștale din localitate și agențiile băncii Garanti Bank. 


Datele de identificare ale contului de Trezorerie precum și codul IBAN, pentru plata cu O.P. sau prin mandat poștal se găsesc pe site-ul instituției www.spit-ct.ro.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 August 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Vineri, 17 August 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 1.3726 secunde