Cum va fi vremea în week-end, pe litoral

304
Sâmbătă, vremea se va menține în general frumoasă. În jumătatea de est a țării vor fi înnorări temporare și pe arii restrânse se vor semnala averse însoțite de descărcări electrice, cu precădere în zona de munte. În restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin.

Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Moldova, Dobrogea și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 22 - 23 de grade în nordul Moldovei și în depresiuni și 33 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime între 5 - 6 grade în depresiuni și 20 de grade pe litoral.


Pe litoral, se anunță o vreme frumoasă, în ciuda unor mici înnorări temporare. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și în prima parte a nopții, când izolat vor fi condiții pentru averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 28 de grade, iar cele minime între 18 și 20 de grade. Temperatura apei mării va fi cuprinsă între 22 și 25 de grade.


Duminică ne așteaptă însă o zi însorită și călduță. Cerul va fi senin, iar vântul va adia ușor. Valorile termice maxime se vor situa între 25 și 28 de grade, iar cele minime între 18 și 20 de grade. Apa mării va avea 23 până la 25 de grade Celsius.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 18 August 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Vineri, 17 August 2012
Stire din Social : Nivelul radiațiilor la Cernavodă
Pagina a fost generata in 2.0186 secunde