Cum puteți scăpa de aparatura electronică veche din casă

308
"Când florile apar, deșeurile dispar!" este sloganul sub care se desfășoară sâmbătă, 30 martie, prima campanie de colectare a deșeurilor de echipamente electrice și electronice, organizată de Gremlin în 2013. Pe 29 și 30 martie locuitorii Municipiului Constanța pot aduce aparatura uzată la unul din cele șase centre permanente de colectare din următoarele locații: strada București, în zona Pieței Balada, strada Stadionului, în zona Stadionul Portul, strada Adamclisi, în zona Pieței Brotăcei), strada Unirii, în zona supermarket Adivin, șoseaua Mangaliei, în zona supermarket Bila și strada Cișmelei, în zona Școlii nr. 29.

Pentru a recompensa inițiativa persoanelor ce aleg să se debaraseze în mod responsabil de deșeurile de echipamente electrice și electronice, organizatorii vor oferi tuturor deponenților câte un ghiveci de flori. Vor fi primi flori și cei care vor solicita preluarea gratuită a deșeurilor de la domiciliu. În cazul aparaturii grele sau voluminoase constănțenii au la dispoziție numărul de telefon 0757/777.097, pentru a solicita asistența unei echipe Gremlin la domiciliu.

"Existența centrelor permanente de colectare în Constanța, precum și organizarea campaniilor de colectare au condus în timp la conștientizarea populației cu privire la efectele negative pe care păstrarea electricelor și electronicelor vechi în gospodărie le poate avea. Suntem încrezători că și această nouă campanie va înregistra succesele acțiunilor precedente, conducând la creșterea cantităților de deșeuri reciclate", au declarat reprezentanții Gremlin. 

Campania se va desfășura simultan și în localitățile Techirghiol, Eforie Sud, Mihail Kogălniceanu, Năvodari, Murfatlar, Hârșova, Mangalia, Medgidia, Lumina și Cumpăna, la centrele de colectare din rețeaua Gremlin. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3323 secunde