Cum scapă alții de câinii maidanezi. Atenție, IMAGINI ȘOCANTE!

1461
2

Articole de la același autor

Un fotograf și blogger britanic, Raymond Walsh, a surprins imagini șocante într-o piață din Indonezia, unde sunt sacrificați și preparați câini, maimuțe, lilieci, pisici, porci, șobolani și chiar și pitoni giganți.  Macabrele tarabe sunt pline de animale moarte și mutilate, iar alături sunt cuști înțesate cu căței așteptându-și moartea. Potrivit fotografului, priveliștea era de-a dreptul terifiantă, iar mirosul era aproape insuportabil.


Comentează știrea

EXTERMINATI
11 februarie 2015
www.maidaneziii.wordpress.com

Asa trebuie procedat si in romania , maidanezii trebuie exterminati si tocati marunt marunt facuti carne de mici pentru china sau vietnam si pantofi manusi sau genti din piele de maidanez si zoofilii din romania castrati cu ranga de otel numai in gura si in cap .

sunteti bolnavi psihic
8 decembrie 2016
e dezgustator

presa sa dea asemenea idei barbare. sa se aplice lege sterilizarii obligatorii si pedepsirea abanmdonului. nu mai tot o trageti cu caiunii cei rau- vai de capul lor animale domesticite care depind de oameni. castrati va cainii nu i mai abandonati si s a rezolvat. prostia insa merge mana in mana cu hotia, daca nu mai sutn caini atunci se pierd banii furati de firmele de gestionare cica a solutiei.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.9161 secunde