Copilul de nouă ani dat dispărut aseară a fost găsit mort

165
Copilul de nouă ani dat dispărut aseară a fost găsit mort - ambulanta1309450377-1393585453.jpg

Articole recomandate

Un copil de nouă ani, dintr-o comună prahoveană, a cărui dispariție a fost anunțată aseară, de către părinți, a fost găsit mort în cursul acestei dimineți, în zona unei sonde de petrol din județul Prahova.


Copilul a fost văzut ultima oară joi după-amiază, la ora 13:00 când a mers la locul de muncă al mamei sale, care lucra într-o gospodărie din comună, după care a plecat spre casă în aceeași localitate.


Două ore mai târziu, tatăl copilului și-a sunat soția anunțând că băiețelul nu a ajuns acasă, astfel că familia a început căutările în comună, iar la ora 20:00, constatând că nu-l găsește pe copil, a anunațat dispariția acestuia.


Cazul a fost preluat de Serviciul de investigații criminale din cadrul IPJ Prahova, iar în urma căutărilor copilul a fost găsit mort, în noaptea de joi spre vineri, în jurul orei 01:00, în apropierea unei sonde de petrol.


Surse apropiate anchetei au declarat că la examinarea sumară a cadavrului nu se observă urme de violență, însă necropsia urmează să stabilească cu exactitate cauza morții copilului. Principala ipoteză a anchetatorilor este aceea că băiețelul ar fi murit intoxicat cu gaze de sondă, scrie realitatea.net.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 17 Ianuarie 2014
Stire din Eveniment : Adolescente dispărute de acasă
Miercuri, 11 Decembrie 2013
Stire din Eveniment : Dispărută de acasă. Ați văzut-o?
Pagina a fost generata in 0.3807 secunde