Cum va arăta parcarea din zona Delfinariu. Terenul este, la ora actuală, proprietate privată! "Începem procedura de expropriere!"

1374
Cum va arăta parcarea din zona Delfinariu. Terenul este, la ora actuală, proprietate privată!

Articole de la același autor

Primarul municipiului Constanța, Decebal Făgădău, a anunțat, astăzi, că parcarea din zona Delfinariu va fi asfaltată.

Situația nu este deloc una facilă, în condițiile în care terenul respectiv, cel pe care parchează taximetriștii, un teren plin de gropi de-ți rupi mașina, este… proprietate privată. Astfel, primul care, care s-a făcut astăzi, în reprezintă demararea procedurii de expropriere.

"Toate firmele de taxi, toată lumea cu care mă întâlneam mă întreba de zona Delfinariu. Am explicat tuturor că acel teren nu este proprietatea municipiului și trebuie să declanșăm procedura de expropriere care urmează câțiva pași legali. Aceste terenuri au fost retrocedate și ulterior tranzacționate. Toată breteaua, cum venim dinspre stațiunea Mamaia, din dreptul Planetariului și până la intrarea în Delfinariu, toată acea zonă este proprietate privată.

Astăzi, practic, începe procedura de expropriere la Delfinariu. Le promit tuturor că în trei zile de când vom avea terenul în proprietatea noastră, asfaltăm", a declarat primarul Decebal Făgădău.

Amenajarea zonei din proximitatea accesului principal din Complexul Muzeal de Științe ale Naturii este extrem de necesară pentru creșterea siguranței circulației auto și extinderea zonei pietonale, eliminarea blocajelor, fluidizarea traficului și îmbunătățirea aspectului urbanistic în zonă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4745 secunde